| << Предыдущая тема | Следующая тема >> |
ВЕРБНА НЕДІЛЯ УЖЕ П'ЯТА ІНЕТУРБУЄ |
| Автор | Добавил |
| WESTMAN |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Thu Jan 19 2006, 11:38PM Сообщений: 3 | гИ Ги Уже скоро... Всі готуємо себе морально до цього дня:) [ Редактирование Thu Apr 09 2009, 11:48AM ] ![]() Дивлюсь я на трасу та й думку гадаю: чому не на коксі чому не стрибаю? Дякую, Боже, що я не москаль! | ||
| Наверх |
| Oleg |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Fri Jan 27 2006, 04:29PM Сообщений: 456 | А ты к нам в церковь приедеш??? Я тебя жду...Степа тоже ждет))) | ||
| Наверх |
| WESTMAN |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Thu Jan 19 2006, 11:38PM Сообщений: 3 | Так до вас приїду але я ще буду з Мариною і якщо ми завчасно купиво вербових гілочок то уже не будемо зривати біля озера як колись і зустрінемося уже всі біля церкви а якщо не купимо гілочок то зустрінемося всі біля озера ![]() Дивлюсь я на трасу та й думку гадаю: чому не на коксі чому не стрибаю? Дякую, Боже, що я не москаль! | ||
| Наверх |
| RENDER |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Thu Jan 19 2006, 01:40AM Сообщений: 57 | Степа тоже ждет))) Кто тебе такое сказал? | ||
| Наверх |
| Dimon |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Tue Sep 05 2006, 10:15AM Сообщений: 14 | то може відразу біля озера?)))))) або толя мож і мені купити гілочок, будьласка, а я тобі гроші віддам, о і напиши дату, ато ж я не шарящий. | ||
| Наверх |
| Stepanida |
| ||
![]() Зарегистрирован: Wed Apr 23 2008, 01:00PM Сообщений: 4 | Всі готуємо себе морально до цього дня:)--по ходу у вас намечается серьезная гулянка:) | ||
| Наверх |
| Dimon |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Tue Sep 05 2006, 10:15AM Сообщений: 14 | походу ныякої гулянки не було. Я, Толян і моя сестричка наламали вербі, ішли до церкви, посвятили, пошльпали один одного, і розійшлися у справах. ми пянство в такі дні не розводимо. | ||
| Наверх |
| Oleg |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Fri Jan 27 2006, 04:29PM Сообщений: 456 | Степа, это я так шучу))) | ||
| Наверх |
| WESTMAN |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Thu Jan 19 2006, 11:38PM Сообщений: 3 | Як завжди збираємося в парку на девять ноль нуль кожен намагається привести з собою якомога більше людей Я може прийду один а в кращому впадку приведу з собою Маринку і сестричку з парубком "Верба бє не я бю, за тиждень великдень!!!!!!" ![]() Дивлюсь я на трасу та й думку гадаю: чому не на коксі чому не стрибаю? Дякую, Боже, що я не москаль! | ||
| Наверх |
| Модераторы: RENDER, WESTMAN, FESS, Jumper, Oleg, Clive, Patap, FORADONA, Dimon |
ВЕРБНА НЕДІЛЯ УЖЕ П'ЯТА ІНЕТУРБУЄ