| << Предыдущая тема | Следующая тема >> |
WESTMAN's VRACINGПереход на страницу << |
| Автор | Добавил |
| WESTMAN |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Thu Jan 19 2006, 11:38PM Сообщений: 3 | я до останнього моменту вагався робити це чи ні![]() [ Редактирование Thu Mar 05 2009, 12:37PM ] ![]() Дивлюсь я на трасу та й думку гадаю: чому не на коксі чому не стрибаю? Дякую, Боже, що я не москаль! | ||
| Наверх |
| Oleg |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Fri Jan 27 2006, 04:29PM Сообщений: 456 | ОГО!!! Ручная работа! Я так и знал, что ты это сделаеш, если б не сделал, то не был бы Толяном))) Поздравляю, что решился!! Очень классно вышло! Хочу увидить вживую!! | ||
| Наверх |
| 4es |
| ||
![]() Зарегистрирован: Tue May 06 2008, 12:24PM Сообщений: 0 | Бля круто!!! | ||
| Наверх |
| Jumper |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Thu Jan 26 2006, 08:31AM Сообщений: 488 | О_о фигасе | ||
| Наверх |
| WESTMAN |
| ||
![]() ![]() Зарегистрирован: Thu Jan 19 2006, 11:38PM Сообщений: 3 | Що зролено по байку на даний момент: Завершено дрілінг заднього колеса Знято манетку Знято рубашку з тросом Викручені всі болти з перекидки ланцуг вкорочено на дві ланки Що найбільше сподобалося що тепер не стукає перекидка байк став взагалі беззвучним (не рахуючи гальм) фотозвіт пізніше В планах знайти карбонові проставки і зняти касету перекидку замінити на натяжок (але не знаю на який) [ Редактирование Sun Apr 12 2009, 11:32PM ] ![]() Дивлюсь я на трасу та й думку гадаю: чому не на коксі чому не стрибаю? Дякую, Боже, що я не москаль! | ||
| Наверх |
Переход на страницу <<
| Модераторы: RENDER, WESTMAN, FESS, Jumper, Oleg, Clive, Patap, FORADONA, Dimon |
WESTMAN's VRACING